Vacature Soldeer technicus

Wij zijn zoek naar een Soldeer technicus (38 uur) met ruime ervaring in SMD solderen en kennis van onderdelen op een PCB voor ons filiaal in Breda. In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het opsporen en repareren van elektronische problemen aan mobiele devices (smartphones, tablets en laptops).

Wie zoeken we?
- Je hebt ruime ervaring met SMD solderen (must);
- Je hebt sterke affiniteit met elektronica en wilt alle ins en outs weten van de producten die je repareert;
- Je werkt nauwkeurig en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen en vindt het leuk problemen op te sporen en er alles aan te doen om een toestel weer werkend te krijgen;
- Je kunt goed samenwerken met collega’s;
- Je werkt gestructureerd en houdt graag overzicht;
- Je bent klant-, en service gericht indien nodig.

Wat heeft PDA Service jou te bieden?
Werken bij een familiebedrijf, een betrokken werkgever waar een open en informele sfeer heerst, waarin iedereen van aanpakken weet en een goede samenwerking onmisbaar is.

Wil je graag meer informatie of spreekt de vacature je aan? Stuur dan je C.V. en motivatie naar jane@pda-service.nl.

Bedrijfsprofiel

 Q Repair, is onderdeel van PDA Service en heeft ruim 15 jaar ervaring in het repareren van Mobiele apparatuur (smartphones, tablets, laptops) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Q Repair ofwel Quality Repair staat bekend om haar kwaliteit, service, snelheid en expertise op moederbord niveau.

Kwaliteit en de diepgang van haar reparaties, dat is waar Q Repair voor staat. Q Repair is het meest ontwikkelde bedrijf op gebied van moederbord reparaties aan mobiele apparatuur in Nederland en België. Momenteel heeft Q Repair al verschillende vestigingen in zowel Nederland als België, en we streven er naar om in 2017 nog verder uit te breiden.

PDA Service, is een totaalleverancier van passende telecomoplossingen: Één bedrijf dus voor al uw reparaties, service, onderhoud en levering van mobiele devices en bijbehorende accessoires.

Solliciteren