Tablet

LET OP! Deze reparatie service is uitsluitend bedoeld voor reparaties, die buiten de garantie vallen.
Welke reparatie wilt u laten uitvoeren? Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten.
Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

Tablet reparatie

Een kapotte tablet kan erg vervelend zijn en ook nog eens erg gevaarlijk als het scherm kapot is. Daarom zorgt Smartphone repairs voor een snelle en vakkundige reparatie binnen een kort tijdsbestek. Binnen 30 minuten is uw tablet weer zo goed als nieuw. Zelfs voor de complexere reparaties kunt u bij ons terecht.

Alle merken

Wij repareren alle gangbare merken tablets. Behalve voor alle bekende tablets zoals de iPads en de Galaxy tabs, kunnen wij onze reparatieservice ook bieden bieden voor de wat minder bekende tablets. Zoals bijvoorbeeld de Microsoft Surface en Asus Transformer. Bijna elk tablet dat u in de winkel kunt kopen, repareren wij.

Snel en secuur

Smartphone repairs biedt een snelle, vakkundige en professionele reparatie aan. Alle reparaties die buiten de garantie vallen, biedt Smartphonerepairs een oplossing voor. Enkel onze gecertificeerde monteurs voeren uw tablet reparaties uit. Door onze gecertificeerde monteurs bent u bij elke reparatie gewaarborgd voor een kwalitatief hoogwaardige reparatie. Omdat wij volledig achter onze reparaties staan bieden wij maar liefst 12 maanden garantie aan op de reparatie. Indien het onbekend is wat de klacht aan uw tablet is kunt u deze ter reparatie aanbieden. Onze onderzoekskosten bedragen €29,00 en tijdens het onderzoek wordt uw tablet op alle elementen onderzocht. Na het onderzoeken geven wij een prijsindicatie wat de reparatie gaat kosten en indien u besluit tot reparatie over te gaan vervallen de onderzoekskosten.

Tablet gerepareerd terwijl u wacht

Voor een tablet reparatie kunt u zonder afspraak te allen tijde langskomen bij onze vestigingen. Onze medewerkers staan 6 dagen in de week voor u klaar in een van onze vestigingen. Onze reparatiecentra staan in de gehele Benelux, namelijk in Breda, Barendrecht, Gent, Wilrijk en Antwerpen. Omdat wij nagenoeg alle onderdelen op voorraad hebben kunt u altijd wachten op de reparatie. De gemiddelde tablet reparatie tijd bedraagt ongeveer 60 minuten. Klaar terwijl u wacht! Indien u niet in de gelegenheid bent om uw defecte tablet langs te brengen, is het een mogelijk om uw tablet op te sturen. Bij andere reparatiecentra bent u uw tablet al snel enkele dagen kwijt, bij Smartphonerepairs hanteren wij onze ‘one-day service’. Via de website meldt u uw tablet aan en kiest u de reparatie uit die u nodig heeft. Vervolgens stuurt u uw tablet naar ons toe en na ontvangst gaan wij direct over op reparatie. Nadat wij uw toestel hebben gerepareerd verzenden wij het toestel weer (verzekerd) terug naar u op. Deze verzekerde verzending via GLS kost slechts €7,50. Tijdens dit reparatieproces wordt u constant op de hoogte gehouden wat de status is van uw tablet. Zo proberen wij zo duidelijk en transparant mogelijk te blijven. Smartphonerepairs, het perfecte reparatiecentrum voor uw kapotte tablet.