Sony reparatie

LET OP! Deze reparatie service is uitsluitend bedoeld voor reparaties, die buiten de garantie vallen.
Welke reparatie wilt u laten uitvoeren? Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten.
Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

Sony reparatie

Dagelijks krijgen wij diverse Sony modellen binnen voor een reparatie. Het probleem van de Sony telefoon kan variëren van waterschade, herstellen van het beeldscherm of het vervangen van de accu. Al deze problemen worden bij Smartphone repairs binnen 30 minuten verholpen. Je hoeft van te voren geen afspraak te maken of te bellen. Je kunt gewoon langs komen op een van onze vestigingen en dan wordt je telefoon binnen 30 minuten weer gerepareerd, terwijl je geniet van een warm bakje koffie. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs.

Reparatie in de buurt

Opzoek naar een Sony reparatie service punt? Deze zit bij je om de hoek. Smartphone repairs heeft onder andere verschillende vestigingen in Breda, Rotterdam en Barendrecht in Nederland. Woon je dicht bij de grens? Dan kunt je ook over de grens kijken. In België zitten wij ook gevestigd in Antwerpen, Gent, Minderhout en Genk. Wij onderzoeken ter plaatste het probleem. Nadat we het probleem hebben vast gesteld, geven wij je een prijs indicatie. Als je ervoor kiest om je telefoon meteen te laten repareren, dan vervallen de onderzoekkosten en betaal je alleen de reparatie kosten.

Reparatie centrum

Software problemen is een veel voorkomend probleem van de Sony Xperia. Software problemen kunnen er toe leiden dat je telefoon niet optimaal meer functioneert. De accu raakt snel leeg of je telefoon loopt steeds vast. Onze vakkundige monteurs updaten de software en zorgen ervoor dat je telefoon weer snel goed functioneert. Software problemen kunnen ook ontstaan door waterschade of door vloeistof schade. Smartphone repairs geeft je toestel een simpele behandeling, waarna je telefoon weer volledig herstelt. Wacht niet met langskomen met je toestel, wanneer je z.s.m. komt, kunnen wij je de garantie geven dat wij 90% van de waterschade herstellen. Smartphonerepair is uw Sony reparatie centrum.