Registreren 0 items

Smartphonerepairs

Klantenservice

  • Breda 076-5339305
  • Barendrecht 018-0890818
  • Dordrecht 085-0021800

Smartphonerepairs neemt Ricall Repair Services over

Met veel enthousiasme brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen PDA Parts - Smartphonerepairs. PDA Parts is al bijna 15 jaar uw vertrouwde partner op het gebied van zowel reparaties als de levering van al uw hardware.

Bij deze kondigen wij met groot genoegen aan dat wij PDA Parts – Smartphonerepairs met per directe ingang Ricall Repair Services hebben overgenomen. Ricall Repair Services heeft zowel binnen Nederland als België naamsbekendheid gecreëerd als een betrouwbare reparateur op het gebied van smartphones, tablets, laptops etc. Wij zijn dan ook enorm verheugd met het feit dat wij Ricall Repair Services onder onze hoede hebben genomen. De vestigingen in Dordrecht (Nederland) en Minderhout (België) blijven geopend en gaan hedendaags verder als PDA Parts repair centres onder de naam Smartphonerepairs.

Door de overname hebben we ons service aanbod dus nog verder kunnen uitbreiden binnen de Benelux. U als zakelijke klant of consument kunt bij de filialen terecht voor al uw reparaties, accessoires en service technische vragen.

Heeft u als zakelijke klant vragen naar aanleiding van de overname dan kunt u direct contact opnemen met Victor van Linden – Sales Manager Benelux.