Microsoft & Nokia reparatie

LET OP! Deze reparatie service is uitsluitend bedoeld voor reparaties, die buiten de garantie vallen.
Welke reparatie wilt u laten uitvoeren? Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten.
Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

Nokia reparatie

Nokia is een toonaangevende producent van diverse mobiele apparaten. Zij zijn jarenlang marktleider geweest op het gebied van mobiele telefonie. Nu zijn ze nog steeds erg populair met bijvoorbeeld de Nokia Lumia modellen, waarvan er wereldwijd al miljoenen zijn verkocht. Smartphonerepairs is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van Nokia. Wij hebben alle onderdelen op voorraad, waardoor uw Nokia reparatie nooit lang duurt. De meeste voorkomende problemen bij de Nokia zijn een defect scherm, het repareren van de aan/uit knop en het vervangen van de accu. Smartphone repairs werkt dagelijks met deze problemen, waardoor wij de juiste ervaring en expertise hebben om de problemen snel en vakkundig te kunnen op lossen.

Reparatie binnen 30 minuten

Door jarenlange ervaring en opgebouwde expertise is het mogelijk om je telefoon snel en vakkundig te laten repareren, terwijl je geniet van een bakje koffie maakt Smartphonerepairs je telefoon. Wij begrijpen dat je niet lang zonder je telefoon kunt, daarom hoef je ook maar 30 minuten te wachten op je telefoon reparatie.

Strenge eisen

Smartphonerepairs onderscheidt zich door kwaliteit. Wij hanteren de strengste eisen om uw Nokia te repareren. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en wordt de reparatie alleen uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Andere repaircentra's werken vaak niet met originele onderdelen, waardoor het probleem niet helemaal verholpen wordt. Smartphonerepairs blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Uw Nokia kapot? Smartphonerepairs zorgt binnen 30 minuten ervoor dat je telefoon professioneel, snel en vakkundig gemaakt word.