Moederbord

LET OP! Deze reparatie service is uitsluitend bedoeld voor reparaties, die buiten de garantie vallen.
Welke reparatie wilt u laten uitvoeren? Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten.
Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

Moederbord reparatie voor smartphones

Een moederbord reparatie is een complexe reparatie. In tegenstelling tot andere kan SmartphoneRepairs als één van de weinige vakkundig en snel moederbord reparaties uitvoeren. Dus ook voor complexe moederbord reparaties bent u bij welkom! Wij voeren elke reparatie bij ons in het reparatiecentrum uit. Onze gecertificeerde monteurs zijn experts op het desbetreffende gebied en kunnen net als alle andere reparaties uw moederbord reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

Doordat wij ook deze complexe moederbord reparaties kunnen uitvoeren, kunnen wij nagenoeg alle problemen aan uw device repareren. Onze monteurs maken als één van de weinige monteurs gebruik van de soldeertechnieken IPC 771 en IPC-A-610. SmartphoneRepairs is één van de weinige reparatiecentra die deze soldeertechnieken toepast. Ook voor een professionele en vakkundige moederbord reparatie bent u bij SmartphoneRepairs aan het juiste adres!

SmartphoneRepairs – passende telecomoplossingen voor al uw mobiele devices!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via breda@smartphonerepairs.nl +31 (0)76 5339 305.