LG G3 reparatie

LET OP! Deze reparatie service is uitsluitend bedoeld voor reparaties, die buiten de garantie vallen.
Welke reparatie wilt u laten uitvoeren? Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten.
Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

Onze unieke service

  • 12 maanden garantiehigh quality onderdelen
  • Snelle reparatietijdone day scherm service
  • Originele onderdelenindien beschikbaar

LG Optimus G3 reparatie
De LG Optimus G3 is een indrukwekkende smartphone dat eind maart 2014 werd gepresenteerd. De LG Optimus, G3 heeft vele functionaliteiten waarbij mankementen snel kunnen optreden. Dit kan voorkomen dat doormiddel van val-stoot of waterschade enkele functionaliteiten niet meer goed werken. Uw scherm werkt bijvoorbeeld niet maar op uw aanrakingen, de camera moet vervangen worden of de laadconnector is kapot waardoor uw LG Optimus G3 niet meer oplaadt. Geen nood, Smartphonerepairs zorgt voor een snelle LG Optimus G3 reparatie. Uitsluitend met originele onderdelen wordt elke reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.

LG Optimus G3 reparatie vakkundig en snel
Vandaag de dag is het onmogelijk om uw toestel voor een langere periode te missen voor een reparatie. Dit begrijpen wij als repair centrum en mede hierdoor is de gemiddelde tijd voor een HTC One M8 reparatie 45 minuten. Elk mogelijke LG Optimus G3 reparatie is mogelijk bij Smartphonerepairs. Het vervangen van een scherm, het repareren van de aan-uit knop of het vervangen van een accu. Alle mogelijke LG Optimus G3 reparaties zijn mogelijk bij Smartphonerepairs. Zelf voor de complexere moederbord reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. 6 dagen in de week zijn wij geopend om uw kapotte LG Optimus G3 te herstellen door middel van een reparatie.

LG Optimus G3 terwijl u wacht service
Ons repaircentrum heeft een wachtruimte waar u onder het genot van een bakje koffie kunt wachten op uw LG Optimus G3 reparatie. Ook hebben we 2 computers ter beschikking zodat u uw werkzaamheden verder af kunt ronden. De gemiddelde reparatietijd bedraagt slechts 45 minuten waardoor u snel weer buiten staan met een werkende LG Optimus G3. Indien het onbekend is wat de oorzaak is van de mankementen aan uw LG Optimus G3 onderzoeken wij het toestel op alle onderdelen. De kosten bedragen hiervoor €29,00 en vervallen indien u besluit tot reparatie over te gaan. Smartphonerepairs, klaar terwijl u wacht, LG Optimus G3 reparatie