Huawei reparatie

LET OP! Deze reparatie service is uitsluitend bedoeld voor reparaties, die buiten de garantie vallen.
Welke reparatie wilt u laten uitvoeren? Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten.
Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

Huawei reparatie

Je heeft net een nieuwe Huawai gekocht, maar deze werkt niet meer naar behoren? Laat hem dan nakijken door Smartphonerepairs. Smartphonerepairs heeft gecertificeerde monteurs in dienst, die niet alleen het probleem constateren maar ook oplossen. Het oplossen van het probleem duurt gemiddeld maar 30 minuten. Je kunt in de wachtruimte gebruik maken van diverse computers, zodat je door kan gaan met je werkzaamheden. Smartphonerepairs gaat zorgvuldig met je telefoon om tijdens de Huawai reparaties. We zorgen ervoor dat je geen persoonlijke gegevens verliest.

Problemen met je toestel?

Er bestaat geen enkel probleem aan het Huawai toestel dat wij niet kunnen oplossen. We kunnen het scherm vervangen, het repareren van de laadconnector, het vervangen van de accu of door middel van een software- update uw Huawai sneller laten functioneren. Zelfs de complexe moederbord reparaties zijn geen enkel probleem voor ons.

Gecertificeerde monteur

Huawei telefoons hebben een complex systeem. De software is ingewikkeld, wanneer er problemen zijn met de software dan kunnen deze alleen maar verholpen worden door gecertificeerde monteurs. Wij garanderen dat je 12 maanden na de reparatie nog steeds geen problemen ondervind van het gerepareerde onderdeel. Indien je in de 12 maanden nog problemen krijgt met het gerepareerde onderdeel, dan zullen wij dit kosteloos voor je herstellen. Klantvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze klantenservice is 6 dagen in de week bereikbaar voor alle vragen omtrent reparaties. Huawei scherm reparatie nodig? Kom langs in een van onze vestigingen!