WORD JIJ ONZE NIEUWE (FRANCHISE) PARTNER?
Smartrepairs biedt graag een toevoeging aan UW reparatie shop!

SmartRepairs heeft ruim 15 jaar ervaring in het repareren van Smartphones, tablets en laptops voor zowel de particuliere als zakelijke markt. SmartRepairs staat bekend om de Service, Snelheid en Kwaliteit van haar reparaties en gaat verder waar andere reparatie bedrijven stoppen: Smartrepairs is gespecialiseerd in reparaties aan het moederbord van smartphones, tablets en laptops op hoog niveau. Samenwerking biedt perspectief!

 

Smartrepairs is overtuigd van de kracht van samenwerking. Want samen kunnen we de kwaliteit van reparaties naar een nóg hoger niveau tillen. Graag bieden wij een toevoeging aan uw bestaande reparatie shop (dit kan met behoud van eigen naam en identiteit of d.m.v franchising). Wij bieden u ondersteunende diensten op het gebied van Reparaties, Algemeen management, Inkoop, Marketing, Administratie en HR. Uw voordelen op een rij:

  • Delen van kennis;
  • Speciale prijs moederbord reparaties;
  • Inkoopvoordeel (je hoeft je zelf niet meer druk te maken om de kwaliteit en prijs van de onderdelen, voortaan doen wij dit voor je);
  • Geautomatiseerde backoffice met mogelijkheden tot een koppeling aan een boekhoudsysteem;
  • Gebruik van betrouwbare naam en website ondersteund door SEO/SEA. (indien gewenst).
  • Uit handen nemen van diensten zoals Inkoop, Marketing, Administratie, HR

 

Wij denken graag met u mee om uw Repair shop nóg succesvoller te maken. Heeft u interesse? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.