Blackberry

LET OP! Deze reparatie service is uitsluitend bedoeld voor reparaties, die buiten de garantie vallen.
Welke reparatie wilt u laten uitvoeren? Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten.
Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

Blackberry reparatie

Blackberry is jarenlang een erg populaire telefoon geweest, vooral de Blackberry Bold en de Blackberry Curve waren erg populaire modellen. Blackberry kun je gebruiken voor mobiele telefonie, mobiel internet en andere applicaties. Veel voorkomende problemen van de Blackberry zijn een defect scherm, het repareren van de aan-uit knop, het herstellen van de software, het vervangen van het toetsenbord of wanneer de Blackberry batterij leeg is het vervangen van de accu.

Gecertificeerde monteurs

Onze gecertificeerde monteurs worden continu bijgeschoold, waardoor ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van Blackberry. Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs deze kennis hebben, zodat wij onze kennis kunnen vertalen naar een korte reparatie tijd. Je kunt gebruik maken van onze computers in de wachtruimte. Je mail checken terwijl onze vakkundige monteurs je telefoon repareren. Onze gemiddelde blackberry reparatie tijd bedraagt 30 minuten met uitzondering van het moederbord. Dit is een complexe en moeilijke reparatie welke 1-2 werkdagen in beslag neemt.

Meerdere vestigingen

Smartphonerepairs heeft verschillende vestigingen verdeelt over Nederland en België. Wanneer je Blackberry kapot is, kunt je terecht in Breda, Barendrecht, Gent, Wilrijk en Antwerpen. Onze vestigingen zijn 6 dagen per week open. Smartphonerepairs is de beste repaircentra om je telefoon te laten maken. Je hoeft van te voren niet te bellen om een afspraak te maken. Je kunt gewoon binnen lopen.